DSCF298208 вересня 2012 року – День фізичної культури і спорту тернопільські динамівці розпочали на спортивній базі «Динамо» запеклими поєдинками фінальних змагань чемпіонату організації з волейболу за програмою «Динаміада-2012». Серед 9 команд та 90 учасників змагань переможцем сталі команда УДПтСУ в Тернопільській області, друге та третє місця посіли команди ТУМНСУ в Тернопільській області та обласного управління внутрішніх справ.

Окрасою свята стали «День відкритих дверей» та Олімпійський урок , до програми яких входили різноманітні ігри, естафети та конкурси для дітей працівників правоохоронних органів, дітей працівників галузі фізичної культури та спорту та інших гостей свята.

Свою майстерність продемонстрували сноубордисти на роликових ковзанах, чемпіонка світу 2012 року з біатлону Анастасія Меркушина показала майстер клас та приклад для наслідування у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Всі юні учасники були відзначені призами та медалями.

Нагородження проводили : начальник УМВСУ в Тернопільській області, голова Тернопільської облорганізації «Динамо» Віктор Сак, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Підгайний, директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Володимир Ванджура, працівники Тернопільського обласного відділення НОК Ураїни.

Саме внаслідок злагодженої співпраці та безпосередньої участі цих організацій свято відбулося, пройшло на належному рівні та запам`ятається дітям надовго. І можливо для когось із них стане першим кроком на довгій дорозі у великий спорт.

{gallery}2012/09/den_fizkultury{/gallery}