IMG 302125 жовтня 2012 року на навчально-спортивній базі Територіального управління УМНС України в Тернопільській області відбулися змагання чемпіонату з пожежно-прикладного спорту.

Призові місця виборювали представники дев’яти кращих команд області – всього 54 учасники, серед яких чимало майстрів пожежно-прикладного спорту, які вже не раз доводили свою майстерність та професіоналізм, і не лише на спортивних майданчиках, а й під час виконання реальних бойових завдань.

Вогнеборці змагались у п’яти видах: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій і висувній драбинах у вікно четвертого поверху учбової башти, пожежна естафета та бойове розгортання.

 У підсумку найкращу спортивну підготовку продемонстрували рятувальники служби цивільного захисту міста Тернополя, другими були вогнеборці з Кременецького району, третю сходинку п’єдесталу зайняли бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС України у Тернопільській області.

  Переможці і призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами Територіального управління МНС та облорганізації «Динамо».

{gallery}2012/10/pps{/gallery}