IMG 1042P6195894фотографія0174День 1P619586519 червня 2013 року на спортивній базі «Динамо», що на вул. Білецькій,18

м. Тернополя відбулося справжнє спортивне свято: «День відкритих дверей» та Олімпійський день, у програмі яких були проведені фінальна частина змагань чемпіонату Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу за програмою «Динаміада-2013», різноманітні ігри, естафети та конкурси для дітей працівників правоохоронних органів, дітей працівників галузі фізичної культури та спорту, інших гостей свята.

Серед 4 команд-фіналістів переможцем змагань з волейболу стала команда Управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області, яка у запеклій боротьбі з рахунком у партіях 25:20 та 25:19 перемогла команду Управління державної служби надзвичайних ситуацій, третє місце посіла команда обласного управління внутрішніх справ, четверте – команда управління Служби безпеки України в Тернопільській області.

Кращим гравцем чемпіонату визнано Юрія Білоуса(колектив УДПтСУ).

Головний суддя змагань – Роман Єднаківський, суддя республіканської категорії з волейболу.

Свою майстерність на святі продемонстрували сноубордисти ДЮСШ «Екстрім» на роликових ковзанах, чемпіонка світу 2012 року, срібна та бронзова призерка чемпіонату світу 2013 року з біатлону Анастасія Меркушина показала майстер клас, провела ознайомлювальне заняття серед усіх бажаючих зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Молодші учасники спортивного дійства залюбки змагались в активних спортивних розвагах: футбольній естафеті, жонглюванні м'ячем, естафеті «флорбол», конкурсах із стрибків на скакалці за 1 хвилину та із кидання тарілки-фрісбі у кільце.

В результаті у змаганнях з фрісбі переміг Дмитро Гановський, друге місце посіла Олеся Крамар, третє – Артем Палюх. Переможцем з флорболу став Валентин Цупер, друге місце завоювала Олександра Вовк, третьою стала Марта Синоруб. Найбільшу кількість стрибків на скакалці за одну хвилину виконала Наталя Смик, на другому місці – Володимир Мамчур, на третьому – Вікторія Сиротюк. Також усі бажаючі – діти та їхні батьки – представники різних колективів ФСТ «Динамо» – взяли участь у змаганнях з дартсу, причому, дитячий варіант цієї гри – на спеціальних магнітах – зібрав велику кількість маленьких спортсменів. Отже, у змаганнях з дартсу серед дітей перше місце посіла Марта Синоруб. Другою стала Вікторія Ваврух, а третій результат у Ніни Ящук. У дартсі серед жінок перемогу здобула Тетяна Ярош, друге місце виборола Ніна Паронова,  третє місце – Галина Кавецька.

Команда - переможець та команди - призери волейбольного чемпіонату нагороджені кубками та дипломами, переможці та призери естафет, ігор, конкурсів серед дорослих та дітей за програмою «Дня відкритих дверей» та Олімпійського уроку нагороджені призами, відзнаками, медалями та сертифікатами.

Брали участь у заході, вболівали за свої команди та нагороджували переможців і призерів: генерал-майор внутрішньої служби Павло Лосик – начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області, генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий - начальник Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, полковник міліції Віктор Гулич - начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області, Ігор Підгайний - начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Володимир Ванджура - директор Тернопільського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», працівники Тернопільського обласного відділення НОК України.

Саме внаслідок злагодженої співпраці та безпосередньої участі цих організацій свято відбулося, пройшло на належному рівні та запам`ятається дітям надовго. І можливо для когось із них стане першим кроком на довгій дорозі у великий спорт.IMG 1071